15-02-2018

Vernieuwing beveiliging na verbouwing

 

Sinds begin 2018 is na een verbouwing ons pand beveiligd voor Credex Alarm Systems. In goed overleg met Credex Alarm Systems is gekozen voor een Jablotron 100 alarmsysteem wat niet alleen een kwalitatief goed systeem is maar er ook uiterlijk goed uit ziet.

 

Daarna is een advies uitgebracht waarmee een genormeerd beveiligingsplan is ontstaan waarmee de beveiliging van onze locatie tot een maximum is geoptimaliseerd.

Credex Alarm Systems levert uit voorraad waardoor nadat onze keuze definitief was, het op maat samengestelde systeem binnen enkele dagen werd geleverd.

 

Alle geleverde onderdelen waren voorzien van eenvoudige Engelstalige handleidingen. In een aantal vertrekken werden de bestaande modules vervangen door nieuwe modules, anderen vertrekken werden volledig nieuw beveiligd middels draadloze beveligingsmodules. Dankzij de handige installatietips die we kregen was de complete beveiliging eenvoudig zelf te installeren. Ook de basis van de configuratie middels de F-link-software was eenvoudig zelf te doen. De wat ingewikkeldere configuratie-instellingen werden door Credex on-line verder ingesteld waardoor we er zeker van zijn dat alles tip-top in orde is.

 

Onze medewerkers zijn zeer tevreden over de eenvoudige werking van de installatie die door zijn eenvoud zeer intuïtief te bedienen is door invoeren van een code, gebruik van een key of via een app op de telefoon.

 

We kwamen na de oplevering nog een kleine oneffenheid tegen. Dit probleem werd in de nazorgperiode naar volle tevredenheid opgelost.

Wij kunnen Credex Alarm Systems dan ook van harte aanbevelen.

 

Directie Studio Van Elten

 

01-02-2018

Specialistische productie van zeer kleine oplagen

 

Sinds enige tijd voeren wij specialistische bedrukkingen uit op papier, stof, keramiek glas en andere producten. Bent u op zoek naar een speciaal item, bijvoorbeeld als relatiegeschenk waarvan maar enkele stuks vervaardigd hoeven te worden neem dan contact met ons op. Wij hebben de oplossing!

StudioVanElten.nl

Kromstaartlaan 15 | 5237 RB ’s-Hertogenbosch

T 073 648 00 00 | studio@vanelten.nl