skip to Main Content

DETACHERING DTP PROFESSIONALS

We zijn het gewend als geen ander: ons verplaatsen in de bedrijfscultuur en werkwijze van onze opdrachtgevers. Diezelfde kwaliteit kunnen we ook inzetten als het gaat om tijdelijke invulling van gewenste DTP-capaciteit. Bij jullie op het bedrijf of in de studio. Dat doen we regelmatig; zeker op grotere afdelingen bij bedrijven, maar ook bijvoorbeeld op de interne DTP-afdeling bij een (semi-) overheidsinstantie binnen de regio Den Bosch. Werken op afstand is uiteraard geen enkel probleem.

DELEN VAN KENNIS EN ERVARING

Bij Studio Van Elten hebben we de actuele pakketkennis en werken altijd met de laatste softwareversies, dus dat zit wel goed! Ook bij het opzetten van een eigen DTP-afdeling zijn we een prettige partij. Of bijvoorbeeld als flexibele extra capaciteit in drukkere tijden. 
Kortom: we schikken ons naar wat gewenst is en delen daarbij graag onze kennis en jarenlange ervaring.

SECRETARIËLE ONDERSTEUNING MET EEN PLUS

Het wordt vaak onderschat: de waarde van een goede foutloze tekstverwerker of -ster die net even verder denkt dan de letters, maar ook kijkt hoe zinsverbanden en tekstopbouw het beste kunnen zijn. En als die persoon dan ook nog eens representatief is en van aanpakken weet, dan is het verhaal compleet!

PRAKTISCH EN INHOUDELIJK STERK

Vanuit Studio Van Elten is Karin van Elten regelmatig beschikbaar voor incidentele, maar zeker ook voor langlopende secretariële ondersteuningsklussen. Met een gedegen achtergrond als medisch secretaresse en een goed ontwikkeld gevoel voor vormgeving en praktische indeling van documenten is Karin een veel gevraagde kracht voor secretariële ondersteuning die inhoudelijk en qua uitvoering net even verder gaat dan een standaard opdracht. Het uitwerken van rapportages of planmatige documentenopzet bijvoorbeeld.

BEL VOOR EEN AFSPRAAK

Ad hoc is vaak mogelijk, maar het liefst natuurlijk volgens een vooraf aangegeven planning en werkafspraak. Nieuwsgierig? Bel direct 073 648 00 00.

    Back To Top