Kring Vrienden van 's-Hertogenbosch

Huisstijl en communicatieproducten

Over DIT ACCOUNT

Al sinds 2000 zijn wij prefered supplier van Kring Vrienden van ’s-Hertogenbosch en later ook DagjeDenBosch.com. Al sinds 1991 geven wij vorm aan het verenigingsblad wat in de loop der tijd is uitgegroeid tot tto glossy magazine. In 2000 is de complete huisstijl opgefrist en is een reeks van nieuwe producten vormgegeven. In 2014 hebben we voor de vereniging in samenspraak met een selectie van vrijwilligers een communicatieplan opgesteld. Naar aanleiding daarvan is een nieuwe website ontwikkeld voor de toeristische activitieten: DagjeDenBosch.com. In navolging is de website van de vereniging voorzien van een zelfde look and feel en een intranet gelanceerd.

Op verzoek is daarna een huisstijlhandboek geschreven en zijn diverse standaard producten ontwikkeld voor posters, boekjes, folders, flyers., advertenties, banners, magazine et cetera.

Voor een deel verzorgen wij hiervan ook het drukwerk.

Projectnaam

Diverse

Productie

Studio Van Elten

< Volgende

Clientnaam

Kring Vrienden

Datum

Sinds 2000

vorige >

Studio Van Elten reclame & communicatie
Copyright 2019 - Studio Van Elten - All rights reserved Studio Van Elten | Kromstaartlaan 15 | 5237 RB ’s-Hertogenbosch T: 0073 648 00 00 | E: studio@vanelten.nl
Studio Van Elten reclame & communicatie
Studio Van Elten reclame & communicatie