Skip to content

Met onze jarenlange ervaring op gebied van vormgeving en DTP zijn wij in staat om iedere boekuitgave zijn eigen identiteit mee te geven. Samen met onze partners kunnen wij het gehele traject van ontwerp – opmaak – drukwerk en uitgeven voor je verzorgen, maar natuurlijk ook alleen het ontwerp en de opmaak. De documenten worden dan als gecertificeerde pdf (cpdf) opgeleverd.

VAN ALLE MARKTEN THUIS

Wij hebben ervaring met vele soorten boeken. Van romans, historische boeken en kunstboeken tot ‘muziekboeken’.

Samen komen we tot de vorm van een boek en bekijken we wat de beste manier is om je boek te laten drukken. Welke productiemethode, papier, cover en wat er voor mogelijkheden zijn om je boek extra cachet te geven als dat nodig is.

BOEKEN MET EEN GROTE B

Als reclamestudio zijn we gewend om onze vormgevingsvoorstellen op een aantrekkelijke manier te presenteren. Bij Studio Van Elten zijn we ondanks het digitale tijdperk nog steeds gek op drukwerk en het fysiek presentabel maken van vormgeving en documenten.

OPLAGEN VAN KLEIN TOT GROOT

Of het nu gaat om een klein aantal unieke boeken of een grote oplage; we gaan graag voor je aan de slag. Met onze drukwerkpartner bekijken we wat de beste manier van produceren is voor de te drukken oplage en zoeken er de beste drukker bij.

WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN

Werken met Studio Van Elten begint met een vrijblijvend gesprek. Bij ons op kantoor, bij jullie op het bedrijf of instelling of eenvoudigweg telefonisch. Om kennis te maken, maar zeker ook om te horen wat je doelstellingen zijn en samen te bepalen wat we daarin kunnen bereiken. Samenwerken doen we voor de lange termijn maar ook incidentele opdrachten ben je bij ons aan het juiste adres, we houden van persoonlijk contact, vullen graag aan en werken proactief.

EEN STUDIO DIE MET JE MEEDENKT

We horen graag je verhaal aan en gaan samen aan de slag om je doelstellingen te bereiken. We zijn meedenkers en harde werkers die vanuit duidelijke afspraken waarmaken wat we beloven. Met 2 benen op de grond en een enorme drive om aan te pakken! Daarbij nemen we het initiatief bij het complete traject dat hoort bij conceptontwikkeling, vormgeving, productie en communicatie.

Back To Top