Skip to content

Met uiterste discretie en deskundigheid weten we je documenten in een handomdraai te digitaliseren. Zelfs in het structureel, veilig en gedegen opzetten van een digitaal archief hebben we ruime ervaring. En voor hoge resolutie full-colour printwerk op ieder gewenste papiersoort draaien we al helemaal ons hand niet om. Dat verwacht je niet zomaar van een reclamestudio toch? Het geeft aan dat we in de volle breedte kunnen ontzorgen en ondersteunen. Ook op operationeel gebied.

SCANPARTNER BRABANT

Omdat het digitaliseren van documenten en/of foto’s zeer specialistisch werk is, hebben we deze dienstverlening ook in een aparte onderneming ondergebracht: ScanPartner Brabant. Veel opdrachtgevers (bedrijfsleven en (semi-) overheid) uit de regio hebben de weg naar onze scanservice al gevonden. Een unieke service!

PRESENTATIE MET EEN GROTE P

Als reclamestudio zijn we gewend om onze vormgevingsvoorstellen op een aantrekkelijke manier te presenteren. Bij Studio Van Elten zijn we ondanks het digitale tijdperk nog steeds gek op printwerk en het fysiek presentabel maken van vormgeving en documenten. Daardoor hebben we een volledig ingerichte printstudio met HR full colour printers, een groot formaat plotter en specialistische afwerk- en snijapparatuur in eigen huis.

OPLAGE VAN 1 TOT 500 STUKS

Of het nu gaat om een uniek presentatiemodel van een groot formaat plan of om het dupliceren van complete A4-sets, boekjes, A2 posters, folders of visitekaartjes; we gaan graag voor je aan de slag. Met de grootste zorg en precisie uitgevoerd en indien gewenst, klaar terwijl je wacht. En de prijzen zullen je aangenaam verrassen.

HOE KUNNEN WE VOOR JOU IETS BETEKENEN?

Werken met ScanPartner begint met een vrijblijvend gesprek. Bij ons op kantoor, of nog liever – bij jullie op het bedrijf of instelling. Om kennis te maken, maar zeker ook om te horen wat je doelstellingen zijn en samen te bepalen wat we daarin kunnen bereiken. Samenwerken doen we voor de lange termijn maar ook incidentele opdrachten ben je bij ons aan het juiste adres, we houden van persoonlijk contact, vullen graag aan en werken proactief.

EEN SCANSERVICE DIE MET JE MEEDENKT

We horen graag je verhaal aan en gaan samen aan de slag om je doelstellingen in communicatie te bereiken. We zijn meedenkers en harde werkers die vanuit duidelijke afspraken waarmaken wat we beloven. Met 2 benen op de grond en een enorme drive om aan te pakken! Daarbij nemen we het initiatief bij het complete traject dat hoort bij conceptontwikkeling, vormgeving, productie en communicatie.

Zorg

Het gaat bij ons niet alleen om de scankwaliteit maar ook om de nazorg van het gescande document. Waar anderen het gescande bestand direct ongezien retourneren, kunnen wij uw dossier vergelijken met het gescande document en waar nodig bijvoorbeeld pagina’s roterenen, bewerken of vervangen. De foutmarge van het eindresultaat is daardoor nihil. Ook bij een combinatie van kleine en grote formaten in één dossier. Uiteraard kunnen wij de gescanden documenten (pdf) ook doorzoekbaar maken (OCR). Alles afgestemd op uw eigen wensen en behoeften. Heeft u grote aantallen? Wij maken graag een proef voor u.

Service

Verder beschikken wij over een eigen haal en brengservice en worden uw originelen bij ons met zorg opgeslagen en uiteraard confidentieel behandeld.

SPECIFICATIES

Originelen

Zowel CAD-tekeningen als fotowerk op papier, transparant of polyesther.

Formaat

Tot  91,4 cm breed (grotere originelen op aanvraag).

Soort scans

Zowel line-art, grijswaarden als full colour in verschillende resoluties tot maximaal 600 dpi.

Dikte

Maximaal 2 mm.

Opslag

Scans slaan wij op volgens internationale standaard jpg, tiff of pdf. welke wij via e-mail, WeTransfer of eigen USB-stick aan u retourneren.

Resolutie

De scanresolutie stemmen wij af op uw wensen tot maximaal 600 dpi.

OFFERTE PRINT- EN SCANWERK VOORAF

Bel 073 648 00 00 of geef je print- of scanaanvraag door via ons contactformulier, dan ontvang je spoedig een gespecificeerde offerte retour.

Back To Top