skip to Main Content

Met uiterste discretie en deskundigheid weten we je documenten in een handomdraai te digitaliseren. Zelfs in het structureel, veilig en gedegen opzetten van een digitaal archief hebben we ruime ervaring. En voor hoge resolutie full-colour printwerk op ieder gewenste papiersoort draaien we al helemaal ons hand niet om. Dat verwacht je niet zomaar van een reclamestudio toch? Het geeft aan dat we in de volle breedte kunnen ontzorgen en ondersteunen. Ook op operationeel gebied.

SCANPARTNER DEN BOSCH

Omdat het digitaliseren van documenten en/of foto’s zeer specialistisch werk is, hebben we deze dienstverlening ook in een aparte onderneming ondergebracht: Scanpartner Den Bosch. Veel opdrachtgevers (bedrijfsleven en (semi-) overheid) uit de Bossche regio hebben de weg naar onze scanservice al gevonden. Een unieke service!

PRESENTATIE MET EEN GROTE P

Als reclamestudio zijn we gewend om onze vormgevingsvoorstellen op een aantrekkelijke manier te presenteren. Bij Studio Van Elten zijn we ondanks het digitale tijdperk nog steeds gek op printwerk en het fysiek presentabel maken van vormgeving en documenten. Daardoor hebben we een volledig ingerichte printstudio met HR full colour printers, een groot formaat plotter en specialistische afwerk- en snijapparatuur in eigen huis.

OPLAGE VAN 1 TOT 500 STUKS

Of het nu gaat om een uniek presentatiemodel van een groot formaat plan of om het dupliceren van complete A4-sets, boekjes, A2 posters, folders of visitekaartjes; we gaan graag voor je aan de slag. Met de grootste zorg en precisie uitgevoerd en indien gewenst, klaar terwijl je wacht. En de prijzen zullen je aangenaam verrassen.

OFFERTE PRINT- EN SCANWERK VOORAF

Bel 073 648 00 00 of geef je print- of scanaanvraag door via ons contactformulier, dan ontvang je spoedig een gespecificeerde offerte retour.

Back To Top