Skip to content

VEELZIJDIGHEID EN SCOREND IN COMMUNICATIE

Een eenvoudige of juist complexe vraag? Wij vinden altijd een passend en creatief antwoord. Als reclame- en communicatie studio denken we graag vóóraf met je mee. Wat is je doel? Hoe zet je je product, bedrijf of dienst in de markt? Heb je een plan en wat zijn de doelstellingen? Wat wil je bereiken? Vanuit het mooie Brabantse Gemert staan we graag voor je klaar

Door de jaren heen hebben we onze positie als rasechte Bossche reclamestudio verstevigd door onze veelzijdigheid, maar zeker ook ons praktisch vermogen om samen met jou als opdrachtgever scorende communicatie te maken.

EEN STUDIO VOOR RECLAME EN COMMUNICATIE ALS VERLENGSTUK VAN JE MARKETINGAFDELING

Studio Van Elten is echt praktisch ingesteld. Dat houdt in: korte lijnen, snelle terugkoppelingen, niet moeilijk doen als het makkelijk kan en als het echt nodig is dan halen we een avondje door. We zien er een sport in om te ontzorgen. Vertrouwen over en weer op te bouwen, zodat we echt als verlengstuk van je marketing- en/of communicatieafdeling kunnen werken. Desgewenst komen we opdrachten vooraf even doorspreken, bij jullie op het werk of bij ons in de studio. We hebben zelfs opdrachtgevers waar we per week een dagdeel intern zitten om vragen te beantwoorden en briefings samen strak te krijgen. Kortom; we passen ons graag aan op jouw bedrijfscultuur en wensen.

CREATIEVE FOTOGRAFIE. VANUIT GEMERT BEDIENEN WIJ HET BRABANTSE EN VER DAARBUITEN

Als vormgevers hebben we een zwak voor beeld. Wat is er dan handiger dan ook zelf professioneel foto’s te kunnen maken onder hetzelfde dak. Of het nu gaat om productshots, personenfotografie, ruimtelijke of redactionele fotografie. We denken bij het maken van de beelden al in de creatieve toepassing ervan in de vormgeving. Wel zo praktisch en vaak ook budgettair bijzonder interessant. In ons portfolio krijg je een goede indruk van onze veelzijdigheid in fotografietoepassingen.

St.udio voor reclame en comm.unicatie in het Brabantse Gemert

HUISSTIJL- EN MERKBEWAKING BIJ RECLAME EN COMMUNICTIE UITINGEN

We zijn ijzersterk in het bewaken van je merk. Het uitdragen van de kernwaarden van jouw product, dienst of bedrijf. In het consequent toepassen van je bestaande huisstijl. En als je die nog niet helder hebt vastgelegd, dan maken we een duidelijke praktische manual waar iedereen op kantoor of je leveranciers of partners extern mee vooruit kunnen. Eenduidigheid en herkenbaarheid in je visuele identiteit is belangrijk. We bewaken die identiteit graag voor je.

Benieuwd of we ook voor jouw merk of bedrijf kunnen scoren? Kom vooral eens langs. We horen graag je verhaal en geven concreet aan hoe we jou het beste van dienst kunnen zijn. Ook vertellen we vol trots voor wat en voor wie we nog meer het vuur uit onze sloffen lopen! Vooraf krijg je een goede indruk van ons werk in ons portfolio.

    Back To Top